Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

Stroški dostave izdelka ali izdelkov so določeni pavšalno in znašajo 2,10€ za pošiljke do 500g. Če teža ali dimenzije paketa presega to vrednost, se poštnina zaračuna skladno s cenikom Pošte Slovenije za priporočene pošiljke.

Nad 50 eur je dostava brezplačna.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO
STROŠEK DOSTAVE 

do 500 g:

3,5 EUR

do 2 kg:

6,00 EUR 

Nakupi nad 50 eur:

Brezplačna dostava 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je potrebno izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Če vam izdelek ni všeč ali bi ga iz kakega drugega razloga radi vrnili, lahko to naredite v 10-ih delovnih dneh od nakupa. Pogoji vračila so podrobneje opisani v splošnih pogojih poslovanja, zato svetujem, da si tam natančneje preberete