Clayona Modra glina & Sandalovina

6.50 

SKU PR-CL-601 Znamka Eter. olja ,

Opis

Je ena najstarejših in najredkejših kozmetičnih glin na svetu, ki je že sama po sebi precej posebna. Svoj prepoznaven modri odtenek dobi zaradi alg in mineralov, ki jih vsebuje, ki pomagajo pri množici dražilnih snovi na koži. Ta redka, z minerali bogata glina je super vpojna, saj deluje kot goba, ki med sušenjem vpije neželeno umazanijo in odvečno olje s površine kože.

Kožo uravnoteži in izenači. Odlična za nego mastne, mešane in problematične kože, kambrijska modra glina lahko uravnava izločanje sebuma, ne da bi koži odvzela njeno bistveno vlago.

Kožo očisti in razstrupi, lahko globoko prodre v vaše pore, da izloči umazanijo, bakterije in odvečno olje. Kambrijska glina je tako čistilna kot razstrupljevalna, kar pomeni, da se lahko bori proti motni polti in hkrati preprečuje pojav ogrcev, madežev in zamašenih por.

Sandalovino uporabljamo za nego vseh vrst kože še posebno za suho, dehidrirano in razpokano kožo.

INCI sestavine: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Glycerin, Sodium sunflowerseedate, Santalum Album Wood Oil, Illite, Montmorillonite, Kaolin, Quartz, farnesol, Bisabolol

Vsebnost: 80g (+-5%)

CPNP ref: 4042118Testiranja kozmetičnega izdelka se niso izvajala na živalih, proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse.Milo je potrebno hraniti na podstavku za milo, kjer dovolimo vodi,  da odteče in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo  hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.Navodila za uporabo: (primerno za uporabo na) telesu, rokah in obrazu.Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Po uporabi hranite na suhem. V primeru alergijske reakcije prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi.

Glina je material naravnega izvora, zato se serije mil razlikujejo po barvi in vzorcu.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

Sorodni izdelki