Clayona Rdeča glina & Geranija

6.50 

Ni na zalogi

SKU PR-CL-605 Znamka Eter. olja ,

Opis

Rdeča glina ima odlično sposobnost absorpcije nečistoč, olj in bakterij iz por kože. Značilnost rdeče gline je, da deluje obnovitveno in ima najboljši tonični učinek. Kožo naredi mehko in gladko in ji povrne naravni lesk.

Še posebno je primerna za nego suhe in občutljive kože. Rdeča glina je bogata z železovim oksidom. Podobno kot ostale gline čisti pore in ima odličen čistilni učinek na kožo. Posebnost rdeče gline je da deluje revitalizirajoče, kožo in lase naredi mehke in gladke ter jima povrne naravni lesk.
Glina je odličen razstrupljevalec telesa saj organizem prečisti in obnovi, nase veže odvečne maščobe ter toksine. Telo pomirja in vpliva na boljše splošno počutje.
Geranijo uporabljamo za uravnavanje izločanja sebuma: za kožo na obrazu.
INCI sestavine:  Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Glycerin, Sodium sunflowerseedate, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Illite, Kaolin, citronellol, geraniol, linalool, citral.
Vsebnost: 80g (+-5%)
CPNP ref: 4042120

Testiranja kozmetičnega izdelka se niso izvajala na živalih, proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse.

Milo je potrebno hraniti na podstavku za milo, kjer dovolimo vodi,  da odteče in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo  hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Navodila za uporabo: (primerno za uporabo na) telesu, rokah in obrazu.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Po uporabi hranite na suhem. V primeru alergijske reakcije prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi.

Glina je material naravnega izvora, zato se serije mil razlikujejo po barvi in vzorcu.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

Sorodni izdelki