Clayona Roza glina & Pačuli

6.50 

SKU PR-CL-604 Znamka Eter. olja ,

Opis

Roza glina je nežna mešanica dveh blagih glin – bele in rdeče. Skrbi za najbolj občutljive tipe kože. Na kožo deluje pomirjevalno, ker spoštuje naravni pH kože, ustreza tudi normalni in zreli koži.

S svojo vsebnostjo sestavin daje koži dodatno mehkobo in sijaj.  Bogata je z minerali, vključno s kaolinitom, železom, ilitom, montmorilonitom in kalcitom. Je bogata s silicijem, ki lahko pomaga izboljšati elastičnost kože in obnavljanju celic. Pomaga pri hidraciji in odstranitvi nečistoč iz kože.

Pačuli v aromaterapiji pomaga blažiti vnetja, tonizira, rahlo poživlja, k kozmetiki  pa je dragoceno, saj kožo razkužuje, obnavlja, vlaži in pomirja. Deluje tudi kot rahel afrodiziak. V

INCI sestavine: Sodium Cocoate, Sodium Oilivate, Aqua, Glycerin, Sodium Sunflowerseedate, Montmorillonite – Illite, Pogostemon Cablin Leaf, Citral, Eugenol, Linalool, Limonene, Cinnamal, Coumarin.

Vsebnost: 80g (+-5%)

CPNP ref: 3768299

 

Testiranja kozmetičnega izdelka se niso izvajala na živalih, proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse.

Milo je potrebno hraniti na podstavku za milo, kjer dovolimo vodi,  da odteče in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo  hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Navodila za uporabo: (primerno za uporabo na) telesu, rokah in obrazu.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Po uporabi hranite na suhem. V primeru alergijske reakcije prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi.

Glina je material naravnega izvora, zato se serije mil razlikujejo po barvi in vzorcu.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

Sorodni izdelki