Clayona Črna glina & Sivka

6.50 

SKU PR-CL-602 Znamka Eter. olja , ,

Opis

Zaradi univerzalnosti črne gline je nepogrešljiv kozmetični izdelek za nego vseh vrst kože. Njena mineralna sestava (stroncij, kalcij, kremen, magnezij, železo) se aktivno vključuje v celične procese, kar pojasnjuje učinek, ki ga ima črna glina na kožo, saj odpravi masten sijaj, normalizira delovanje žlez lojnic, lajša akne, čisti pore od, umazanije, črnih madežev, izboljša prekrvavitev, kar se odraža v naravni polti.

Eterično olje sivke uporabljamo pri opeklinah, odrgninah, ranah, pikih insektov, pri negi kože (aknavost, razdražena koža, za vsakodnevno nego).

INCI: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Glycerin, Sodium sunflowerseedate, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Montmorillonite, linalool, C.I. 77015, Amylvinylcarbinyl acetate.

Vsebnost: 80g (+-5%)

CPNP ref: 4042117

Testiranja kozmetičnega izdelka se niso izvajala na živalih, proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse.

Milo je potrebno hraniti na podstavku za milo, kjer dovolimo vodi,  da odteče in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo  hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Navodila za uporabo: (primerno za uporabo na) telesu, rokah in obrazu.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Po uporabi hranite na suhem. V primeru alergijske reakcije prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi.

Glina je material naravnega izvora, zato se serije mil razlikujejo po barvi in vzorcu.

Dodatne informacije

Teža01 kg

Sorodni izdelki