Clayona Rumena glina & Laški smilj

6.50 

SKU PR-CL-606 Znamka Eter. olja ,

Opis

Posebnost rumene gline je, da ima izrazito pomirjevalno blažilni učinek. Kožo naredi mehko, gladko, prijetno na otip ter bolj živo. Rumena glina ima izredno bogato mineralno sestavo in podobno, kot ostale gline, čisti pore.Rumena glina ima izredno bogato mineralno sestavo in podobno kot ostale gline čisti pore. Rumena glina je sestavljena iz drobnih mineralnih delcev in železovih oksidov, ki določajo njeno barvo. Vsebuje železo, ne pa aluminija. Je zelo blaga glina, ki se lahko uporablja na suhi ali občutljivi koži.Olje laškega smilja, poznano tudi pod imenom “immortelle” ali nesmrtnica ima zelo širok razpon delovanja. Učinkovito regenerira tako kožo obraza kot celotno telo. V aromaterapiji se ga uporablja za blaženje sončnih opeklin. V kozmetiki je nepogrešljivo pri negi proti gubam, za nego občutljive in problematične kože saj kožo obnavlja in ji povrne mehkobo ter prožnost.

INCI Sestavine: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Glycerin, Sodium  sunflowerseedate, French Yellow Clay, Helichrysum Italicum Flower Oil, limonene, linalool.Vsebnost: 80g (+-5%)CPNP ref: 3877233Testiranja kozmetičnega izdelka se niso izvajala na živalih, proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse.

Milo je potrebno hraniti na podstavku za milo, kjer dovolimo vodi,  da odteče in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo  hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Navodila za uporabo: (primerno za uporabo na) telesu, rokah in obrazu.

 

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Po uporabi hranite na suhem. V primeru alergijske reakcije prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi.

Glina je material naravnega izvora, zato se serije mil razlikujejo po barvi in vzorcu.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

Sorodni izdelki