Clayona Zelena glina & Vetiver

6.50 

Ni na zalogi

SKU PR-CL-603 Znamka Eter. olja , ,

Opis

Zelena glina je idealna za mastno, mešano in aknasto kožo ter je odlična za ponovno vzpostavitev ravnovesja kože, saj se njene vpojne lastnosti izkažejo za izredne pri vsrkavanju nečistoč in toksinov iz kože

Ta močna glina vpije odvečno maščobo, učvrsti in spodbuja cirkulacijo, deluje kot močno, globinsko čistilo, ki pomaga uravnotežiti pH vrednosti kože. Zelena glina vsebuje veliko količino hranilnih mineralov, vključno s kalcijem, kalijem, silicijem in bakrom. Kot vse ostale gline, nežno odstrani odmrlo kožo, saj deluje kot rahel piling.

Eterično olje vetiverja v aromaterapiji poznamo kot olje spokojnosti, njegov vonj deluje pomirjujoče. Uporablja se ga v mešanicah proti hiperaktivnosti, tesnobi, žalosti, nespečnosti in psihični izčrpanosti, pomaga tudi krepiti telesno odpornost. V kozmetiki ga uporabljamo za nego suhe, dehidrirane in razdražene kože, jo navlaži in hrani. Pomaga pri zmanjševanju nastajanja gubic, pospešuje celjenje ran ter pomirja vneto kožo.

INCI Sestavine: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Glycerin, Sodium sunflowerseedate, French Green Clay, Vetivert Zizanoides Root Oil, Limonene, Isoeugenol.

Vsebnost: 80g (+-5%)

CPNP ref: 3870399

Testiranja kozmetičnega izdelka se niso izvajala na živalih, proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse.

Milo je potrebno hraniti na podstavku za milo, kjer dovolimo vodi,  da odteče in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo  hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Navodila za uporabo: (primerno za uporabo na) telesu, rokah in obrazu.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Po uporabi hranite na suhem. V primeru alergijske reakcije prenehajte z uporabo. Izogibajte se stiku s sluznico in očmi.

Glina je material naravnega izvora, zato se serije mil razlikujejo po barvi in vzorcu.

Dodatne informacije

Teža0.1 kg

Sorodni izdelki